> | | | > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Posted on Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 | No Comments

του Σταύρου Κατσούλη
 

Με την ευκαιρία των εορτασμών των 2.357.368 ετών από την κατάληψη της εξουσίας του Κρόνου από το Δία και την απαρχή της εποχής του δωδεκάθεου,  σήμερα στις 7:30 μμ ο κ. Καμμένος θα καταθέσει στεφάνι στην κορυφή του Ολύμπου. 


Θα παρευρεθούν 5.000 Σπαρτιάτες στρατιώτες, 8 δούρειοι ίπποι, 39 Αστέκοι πολεμιστές, 23 Μογγολιανοί στρατηλάτες με πλήρη ανάρτηση και τ' άλογά τους, 89 αρχαίοι Κινέζοι φιλόσοφοι από την προ του Μινγκ περίοδο με στολές, 2 σαμουράι, 46 Εσκιμώοι, μία μικρή αντιπροσωπεία πολεμιστών από την φυλή των Ζουλού της Αφρικής, 98 Βικινγς σε στολή ναυμαχίας, ο Πούτιν, ο διεθνούς φήμης Γκουρού Sairan Baba Ramasarashaishanan, η Χίλαρι Κλίντον, ο Ραφαέλ Κορέα, ο Άδωνις Γεωργιάδης (ο οποίος θα απευθύνει έναν σύντομο προεκλογικό λόγο), η Ναόμι Κάμπελ καθώς και οι σημαίες όλου του κόσμου πλην αυτής της σιχαμερής Βορείου Κορέας.


Θα επιτελεστεί αγιασμός των υδάτων, ευχέλαιο, μνημόσυνο και εξορκισμός από ένα λιτό επιτελείο 180 ιεραρχών, 3 Πάπες, 67 καρδινάλιους και πλήθος πιστών διαφόρων θρησκειών της υφηλίου. Σημειώνεται, ότι αυτήν την φορά το κόκκινο χαλί θα έχει κάποια έκταση, εφ όσον θα αρχίζει από το κέντρο της Λάρισας και θα καταλήγει χωρίς διακοπές μέχρι και το σημείο της εκδήλωσης. 

Υπάρχουν για τους ενδιαφερόμενους πούλμαν που θα επιβιβάζουν όλη την ημέρα δωρεάν από τα Προπύλαια στην Αθήνα, καθώς και τον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη και θα προσφερθούν επίσης από ένα (1) σακουλάκι ποπκόρν και ένα (1) μπουκάλι χυμού Λακωνίας. 

Για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχει στους πρόποδες του Ολύμπου, πλήρως εξοπλισμένο λούνα πάρκ, με φουσκωτά, μπάντζι τζάμπινγκ, πυγμαχίες (στυλ παγκρατίου), αγώνες σούμο και μεγάλος αριθμός από street food περίπτερα με ethnic επιλογές γευμάτων και τέλος, μια εκτεταμένη έκθεση βιβλίων αρχαιοελληνικής λογοτεχνίας.

Leave a Reply

Σ. Κατσούλης. Από το Blogger.