> | | | | | | > Με απόλυτη επιτυχία προστατεύτηκαν και φέτος οι πολιτικοί μας στις παρελάσεις. (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Με απόλυτη επιτυχία προστατεύτηκαν και φέτος οι πολιτικοί μας στις παρελάσεις. (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Posted on Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 | No Comments

του Σταύρου Κατσούλη

Μετά τις ατελείωτες ώρες εργασίας για το ξεπούλημα και ξεπάστρεμα του πληθυσμού της χώρας, δυστυχώς οι εργασίες και υποχρεώσεις των πολιτικών μας δεν σταματούν. Όσο ο τεμπέλης Λαός μας και πάλι ξεκουραζόταν από την ανεργία του και τεμπέλιαζε αμέριμνος, οι πολιτικοί της επικράτειας, είχαν και σήμερα άλλη μια σκληρή και δύσκολη αποστολή: Την δημόσια συμμετοχή τους στις παρελάσεις, όπου και στάθηκαν και πάλι στο ύψος των περιστάσεων.
 
Η οργάνωση των εορτασμών, είχε αρχίσει ήδη νωρίς την Παρασκευή, όταν στάλθηκαν προσκλήσεις στους υπηκόους εκείνους που ήταν το περασμένο διάστημα στο πλευρό του καθεστώτος ή απέδειξαν την απόλυτή τους συμφωνία με αυτό. Για τους υπόλοιπους υπηκόους, σχεδιάστηκε ένα πλήρες σχέδιο απομάκρυνσης και καταστολής, μια και ολόκληρο το υπάκουο σώμα της αστυνομίας τέθηκε στην διάθεση των μέτρων προστασίας. 


Τα κιγκλιδώματα, κάγκελα και λοιπός εξοπλισμός που έλλειπαν για τις φετινές εορτές, παραγγέλθηκαν εγκαίρως, και οι κλούβες μαζί με τα υπόλοιπα όργανα καταστολής των μαζών ήταν έτοιμα προς χρήση. Το προσωπικό ήταν κάτι παραπάνω από ετοιμοπόλεμο, μιας και είχαν πάρει όλα τα χάπια που τους δόθηκαν από τον εκάστοτε αξιωματικό υπηρεσίας.

  


Έτσι, τα πρωινά της Κυριακής και της Δευτέρας, οι αγαπητοί πολιτικοί μας, μπόρεσαν να παρακολουθήσουν με ασφάλεια και ηρεμία τις παρελάσεις που είχαν προετοιμαστεί με περισσή αφοσίωση και από τα παιδιά του Λαού, όπως και από τα ένστολα σώματα. 
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει εδώ για τον αξιολογότατο Πρόεδρο της Δικτατορίας, κ. κ. Παπούλια, ο οποίος εξετέλεσε με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο του ως θεματοφύλακα και υπερασπιστή της Ευρω-Κατοχικής-Χουντάρας. Καθισμένος στον θρόνο του και με απόλυτη ισορροπία μεταξύ σοβαρότητος και σποραδικών χαμόγελων προς τους παρελαύνοντες, το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά θεσπέσιο, για όποιον κατάφερε να το δει. Οι λοιποί εξοχότατοι ηγέτες της επικράτειας και αυτοί έδειξαν το καλύτερό τους πρόσωπο τις δύο τελευταίες μέρες παίρνοντας παρόμοιες στάσεις στα επί μέρους πόστα τους.


Κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις από μικρές ομάδες επιτήδειων υπηκόων που ήθελαν να σπείρουν ύπουλα το χάος και την καταστροφή αντιμετωπίσθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο και αποτελεσματικότητα. Είναι πράγματι θετική η διαπίστωση, ότι η άρρωστη βουλιμία που είχε η πλειοψηφία του Λαού μας στο να αμφισβητεί την απόλυτη εξουσία που έχουν οι κυβερνώντες, έχει μειωθεί στο ελάχιστο και ως εκ τούτου αφήνουν το δρόμο ανοιχτό για περαιτέρω πράξεις που θα φέρουν την σωτηρία στον Λαό μας. Ο Λαός μας, πλέον έχει μάθει καλά και έχει αποδεχθεί πλήρως τον ρόλο του στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Ολοκληρωτισμού.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 2014!
Ζήτω το Ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση!
Ζήτω στους σωτήρες δανειστές μας!

Leave a Reply

Σ. Κατσούλης. Από το Blogger.