> | > Επιτέλους να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας κάνει τόσο ξεδιάντροπη και ξεφτιλισμένη κοροϊδία με το δημοψήφισμα περί ΔΕΗ.

Επιτέλους να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας κάνει τόσο ξεδιάντροπη και ξεφτιλισμένη κοροϊδία με το δημοψήφισμα περί ΔΕΗ.

Posted on Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014 | No Comments

του Σταύρου Κατσούλη
 
Κοντεύει ο ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει το κυβερνών καθεστώς με τις σαχλαμάρες και τα ψέματα του.

Ξέρω. Σας ενοχλεί γιατί λέω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει σαχλαμάρες και ψέματα. Ας το δούμε λοιπόν.

Ας δούμε πρώτα, γιατί είναι ασύστολες σαχλαμάρες:

Γιατί ένα τέτοιο αυτονόητο θέμα, ΔΕΝ τίθεται σε δημοψήφισμα. Το ρεύμα για όλους, είναι κοινωνικό αγαθό, και για έναν υποτιθέμενο αριστερό ειδικά, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.Τι άλλο, θα βάλει ένας ΣΥΡΙΖΑ σε δημοψήφισμα αν έχει αρχίσει να κάνει τέτοιες σαχλαμάρες; Για το αν δικαιούνται να ζούν οι έλληνες άνεργοι μήπως; Ή για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να έχουν εργασιακά δικαιώματα οι εργάτες; Ή θα κάνετε δημοψήφισμα, για το αν είναι ή δεν είναι κυρίαρχός ο Λαός; (Δεν ξέρω, μπορεί εσείς να προτιμάτε να είναι κυρίαχη η αριστερά για παράδειγμα.)

ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, από ένα κόμμα, που θέλει να γίνει όχι απλά κυβέρνηση, αλλά δημοκρατικός σωτήρας μας, χα χα!!! Το αλλο με τον Τοτό;

Ποιά δημοκρατία ρε αδέλφια, αν δεν ξέρετε που οφείλει να εφαρμόζεται και που όχι;

Αν θέλετε να κάνετε δημοψήφισμα, γιατί δεν κάνετε ένα για τα μνημόνια συνολικά, μιά και υποτίθεται ότι μπαίνετε στον κόπο και την φασαρία;

Τώρα ας δουμε γιατί είναι ΨΕΜΑΤΑ, αυτά που μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ:

Γιατί πολύ απλά, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι δημοψήφισμα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ το διαφημίζει ως αντίσταση μπροστά στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Γιατί δεν γίνεται θα ρωτήσετε;

Γιατί πολύ απλά θα χρειαστούν 3 πράγματα:

1ον, Θα χρειαστούν 120 βουλευτές να το φέρουν στην Βουλή. (ποσοστό πιθανότητας να τους μαζέψουν: 0%)

2ον, Θα χρειαστεί να το αποδεχθεί το κατοχικό καθεστώς, για να το φέρει στην βουλή για ψήφιση. (ποσοστό πιθανότητας να το αποδεχθούν οι προδότες της συγκυβέρνησης: -100%)

3ον, Θα χρειαστούν 180 βουλευτές για να εγκριθεί. (ποσοστό πθανότητας να ψηφίσουν έστω κάποιοι πασόκοι και της νδ: -300%)

Γιατί λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε αυτήν την πρόταση, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει πραγματικότητα;

Πολύ απλά. Για θέατρο.

Το νού σας όλοι εσείς οι "δημοκράτες", "αριστεροί", "ριζοσπάστες" και δε συμμαζεύεται, γιατί οι ηγέτες σας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, γελάνε μαζί σας.

Τα δέχεστε ΟΛΑ, αρκεί να είναι από τα αριστερα...

Αλήθεια, εδώ που τα λέμε, τι άλλο θα δεχθείτε στο μέλλον, όσο κακό και να είναι, μόνο και μόνο επειδή έρχεται από τα "αριστερά";

Μέχρι που είστε διατεθημένοι ριζοσπάστες μου, προοδευτικοί του γλυκού νερού, να φτάσετε την υποτιθέμενη αντίσταση;


Καμιά παραίτηση από την Βουλή μήπως; Μπααα. Εδώ σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι έχετε προοπτικές αυτοδυναμίας... για παραιτήσεις είστε τώρα; τι κοστίζουν άλλοι λίγοι ΘΑΝΑΤΟΙ, για να έρθει επιτέλους η πολυπόθητη κυβέρνηση της αριστεράς, σωστά δεν τα λέω;

Αν μου λέγατε να βάλω στοίχημα, για το μεχρι που είστε διατεθιμένοι να αντισταθείτε, θα έλεγα πουθενά.

Αν, από την άλλη, μου λέγατε να πω ένα καλό ανέκδοτο, θα έλεγα ότι είστε ανένδοτοι..

Θέλετε να κυβερνήσετε, και δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα, ούτε για τα δικά σας "αριστερά" θέματα, αλά ούτε και για τα θέματα που αφορούν τον Λαό.

Το κρίμα και η ενοχή, θα είναι και στο δικό σας κεφάλι, όταν αρχίζει και γίνεται ο χαμός. Γιατί όταν είχατε την δύναμη (και θα την έχετε για λίγο ακόμα) να αλλάξετε τα πράγματα αληθινά, εσείς και ψέματα λέγατε, και σαχλαμάρες κάνατε.

Και κάτι άλλο. Αν τυχόν από θαύμα, γίνει το απίστευτο και δεχθεί η κυβέρνηση να γίνει αυτο το δημοψήφισμα, ΤΟΤΕ είναι που θα πρέπει όλοι μας να ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα.

Και ποιά είναι τα χειρότερα, όσον αφορα τον ΣΥΡΙΖΑ; Αφήστε το αυτό καλήτερα για άλλη φορά, γιατί για μερικούς, τέτοια σενάρια αποτελούν τόσο απίστευτη φαντασία, που οι εγκεφαλοί τους, θα γίνουν χυλός.

Και εγώ, αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ΕΧΩ κοινωνική συνείδυση, ακόμα και αν πρόκειται για ΣΤΟΚΟΥΣ.

ΣΥΡΙΖΑ σου λέει μετά. Ούτε μια λέξη στον τίτλο του κόμματός σας, δεν σας αρμόζει, γελοίοι.

Κι όποιος πει ότι δεν είναι γελοίοι εκεί στο κονκλάβιο του ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρει ότι χάρη τους κάνω που τους λέω ΜΟΝΟ γελοίους. Γιατί αν δεν είναι γελοίοι, τότε σημαίνει ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, οπότε τους βαραίνει ο ποινικός κώδικας. (Ξέρετε ποιός, εκεί που λέει κάτι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...)

Όποιος έχει στάλα μυαλό εκεί μέσα, οφείλει να την κάνει με ελαφριά (αλλα γρήγορα) πηδηματάκια, και να ενωθεί με εκείνο το μέρος του Λαού, που μπορεί να του διδάξει πραγματικά τι σημαίνει προοδευτισμός και ριζοσπαστιμός...

...πριν είναι αργά, μα πάρα πολύ αργά...

Leave a Reply

Σ. Κατσούλης. Από το Blogger.