> | > ΕΚΤΑΚΤΟ! Καυγάς και Χάος μεταξύ κομμάτων για τις υποσχέσεις Σαμαρά για τα εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Καυγάς και Χάος μεταξύ κομμάτων για τις υποσχέσεις Σαμαρά για τα εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας.

Posted on Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 | No Comments

Σε κατάσταση έκρυθμη βρίσκεται ολόκληρο το πολιτικό σύστημα από σήμερα, μιας και η ομολογουμένως, κίνηση-ματ του Σαμαρά να ανακοινώσει την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην κυριολεξία έπιασε αδιάβαστα όλα τα άλλα κόμματα. Δεν ήταν μόνο ο πανικός που προκάλεσε η υπόσχεση του Σαμαρά ότι θα δημιουργήσει 832.568.391.211 νέες θέσεις εργασίας μέσα στο '14.
Αυτοί που γνωρίζουν το θέμα βαθιά, και έχουμε πολλά τέτοια διαμάντια σε όλα τα κόμματα, κατάλαβαν ότι αυτό σημαίνει ότι αν τολμήσει να κάνει την απειλή αυτή πραγματικότητα ο Σαμαράς, τότε η ύφεση θα πέσει περίπου στο -842.963, ο πληθωρισμός θα πάρει αισίως την τιμή (697*π*e)^23 και τέλος, τα ποσοστά των κομμάτων της δωσιλογικής κυβέρνησης (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ+ΕΛΙΑ+ΛΑΟΣ+ΠΟΤΑΜΙ+ΧΑ), περίπου 943% επί του συνόλου των ψηφοδελτίων.Όπως καταλαβαίνετε, κάθε νοήμων άνθρωπος θα έχανε τις αισθήσεις του αν βρισκόταν μπροστά σε μια τόσο τιτανοτεράστια επιτυχία που κατάφερε τελείως απροειδοποίητα ο Σαμαράς. Αλλά εδώ φαίνεται η μεγαλοπρέπεια και η απίστευτη ικανότητα, σύσσωμου του πολιτικού προσωπικού της χώρας, που με σύνεση, ηρεμία και την απίστευτη μεγαλοφυΐα που τους διαπρέπει, αντέδρασαν οργανωμένα και λογικά, ο καθένας από το μετερίζι του. Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Ο Βενιζέλος, σε μια λιτή εξάωρη δήλωση του, είπε ότι στηρίζει την κυβέρνηση και ότι οι 832.568.391.211 νέες θέσεις εργασίας θα φέρουν επιτέλους την σταθερότητα στην Ελλάδα, κάτι που ο κάθε Έλληνας αποζητά αγωνιωδώς μια και ζεί μιά από τις καλύτερες εποχές της ζωής τους τα τελευταία 4 χρόνια.


Ο κύριος Τσίπρας, όπως ήταν φυσικό ανέφερε ότι αυτά τα πράγματα είναι αδύνατα και γελοία, και να σταματήσει να μας κοροϊδεύει στα μούτρα ο πρωθυπουργός. "Η αριστερά δεν είναι ίδια με την δεξιά" τόνισε. Στην συνέχεια, υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, από την επόμενη μέρα θα έχουμε όλοι δωρεάν φως, νερό, τηλέφωνο, (σταθερό και κινητό). Τρομερή αίσθηση έκανε στους νέους συμπολίτες μας η αναφορά του σε κάποιο "free to go mobile" πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει iPhone 5S + 1.000.000 λεπτά προς όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τον μήνα και 100ΤΒ για data (για browsing σε αριστερές ιστοσελίδες μόνο).


Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ανέφερε ότι εάν οι θέσεις εργασίας αυτές δοθούν μόνο σε Έλληνες, τότε είναι σύμφωνοι. Πρότειναν μάλιστα, να γίνεται γενετικό τεστ αίματος, όπου θα επιβεβαιώνεται τουλάχιστον 99% συγγένεια με το "Πρότυπο Ελληνικό DNA(tm)(c)". Προτείνει επίσης κάποιο απροσδιόριστο μπόνους, το οποίο θα δοθεί σε αυτούς όπου στο αίμα τους "θα βρεθούν και ίχνη του Ιχώρ". Εναλλακτικά, για όποιον θέλει πιθανώς να μην κάνει τα γενετικά τεστ, μπορεί να φέρει μια εικόνα με είτε την σβάστικα, είτε του μπαφομέτ, και να προσκυνήσει γονατιστός σε αυτήν, μπροστά σε εκπρόσωπο της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.


Ο κύριος Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ, είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για την διατήρηση της "σταθερότητας στον τόπο και την προοπτική της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης" είναι η κατάργηση των εκλογών, και όχι τα τεχνάσματα και οι υποσχέσεις - όσο αληθοφανείς και να είναι - για θέσεις εργασίας.


Ο κύριος Καμμένος των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι όλα αυτά είναι ψεύτικες υποσχέσεις. Γι αυτόν τον λόγο θα αντισταθούν με σφοδρότητα στην κυβέρνηση με την δική τους κίνηση-ματ: Από την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα αρχίσουν να μαζεύουν υπογραφές, με τις οποίες καλούν το λαό να αποδοκιμάσουν την πολιτική και το γενικότερο ξεπούλημα. Οι υπογραφές θα παραδοθούν κατ ευθείαν στον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος είπαν χαρακτηριστικά πηγές του κόμματος "θα είναι αναγκασμένος πλέον να κάνει αυτό που πρέπει"... Ο πόνος που θα δεχθεί ο πρόεδρος της βουλής αναμένεται να είναι απερίγραπτος.


Ο κύριος Καραντζαφέρης του ΛΑΟΣ, εμφανίστηκε από το πουθενά και αρκέστηκε να πει με πάθος: "Ότι θέλει ο Αντωνάκης μου! Ότι θέλει το παιδί!"


Ο κύριος Κουτσούμπας του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι 832.568.391.211 αυτές θέσεις εργασίας είναι κατάπτυστες και αντιλαϊκές, γιατί έχουν καπιταλιστικό και ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα. Πρότεινε μάλιστα, να τις στείλουν όλες μαζί πίσω στον κατασκευαστή, για να τους προσθέσουν μια γερή δόση "ταξικότητας" συν κάποιες κοσμητικές μικροαλλαγές (περισσότερο κόκκινο σε κάποια σημεία), ώστε να δουν αν θα μπορέσουν να στηρίξουν, έστω και με την νεκρική σιωπή τους στην Βουλή πού τόσο καλά ξέρουν και κρατούν.
Leave a Reply

Σ. Κατσούλης. Από το Blogger.