> | > Δύο πράγματα αξίζει να πει κανείς αυτήν την ώρα...

Δύο πράγματα αξίζει να πει κανείς αυτήν την ώρα...

Posted on Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 | No Comments

1) Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους συναγωνιστές και φίλους του Ε.Πα.Μ., που έκαναν την τρομακτική δουλειά που όλοι μας είδαμε για τις εκλογές.
 

2) Κερδίσαμε πολύ σημαντικά πράγματα: Συντροφικότητα, εμπειρίες και ικανότητες. Αυτά, είναι ΧΡΥΣΟΣ ανεκτίμητος για ένα μέτωπο.

Μπροστά στην οργάνωση που έχει αρχίσει το ΕΠΑΜ εδώ και 3 χρόνια περίπου, να ξέρετε δεν υπάρχει τίποτα, μα ΤΙΠΟΤΑ που μπορεί να του αντισταθεί, εκτός από τον κακό μας τον εαυτό.

Ας προετοιμαστούμε λοιπόν, για να ενημερώσουμε, να αφυπνίσουμε, να οργανωθούμε ώστε να αντισταθούμε στα χειρότερα που έρχονται.

Να αντισταθούμε ενωμένοι στα πολυ χειρότερα που έρχονται...

Όλοι αυτοί που έκαναν το λάθος, θα το καταλάβουν σύντομα. Για αυτό, ο αγώνας όχι μόνο συνεχίζεται ακάθεκτα, αλλά θα φουντώσει όσο χρειαστεί για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την Ελευθερία και την Δημοκρατία. Εμείς θα είμαστε ΠΑΝΤΑ εκεί, έτοιμοι στην πρώτη γραμμή, σαν άλλοι θεματοφύλακες της Πατρίδας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, καλώντας τους συμπατριώτες μας να μπούν στον αγώνα...

Τίποτα δεν πήγε χαμένο. ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Ότι σπέρνουμε θα φυτρώσει, να είστε βέβαιοι γι αυτό. Όσο βγάζουμε αλήθειες έξω, τόσο αυτές ριζώνουν στην συνείδηση του Λαού μας. Δεν χάνονται, ποτέ, γιατί οι αλήθειες αυτές δεν πεθαίνουν ποτέ, όσο θα υπάρχουν άνθρωποι.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας από εδώ και πέρα, είναι:
Να οργανωθούμε καλύτερα.
Να οργανωθούμε σωστότερα.
Να οργανωθούμε περισσότερο και περισσότεροι.

Το πως ακριβώς, θα το δούμε σύντομα.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Σ. Κατσούλης

Leave a Reply

Σ. Κατσούλης. Από το Blogger.